Catering communie: verras je gasten en ga voor een streetfood-feest

Liever geen saai en duf communiefeest? Dan zit je goed bij Fingerlicking!
Onze authentieke foodtrucks en foodbikes zijn originele eyecatchers die meteen voor een hartverwarmende sfeer zorgen. We rijden naar je toe met waanzinnig lekker streetfood bereid met veel passie en liefde. BBQ-food, fingerfood, heerlijke burgers, pasta’s, donuts, pannenkoeken en ander zoets, wij maken van elk communiefeest een onvergetelijke streetfood ervaring.

Home | Streetfood Catering | Catering communie of lentefeest

fingerlicking Fingerfood

Houden jullie niet van stijve en saaie recepties? Onze charmante Citroën HY Foodtruck brengt jullie met plezier heerlijk fingerfood en cava. Met onze stoere en stijlvolle statafels van staal en hout creëren we op iedere locatie de juiste sfeer.

Ontdek onze yoder smoker: Low & slow BBQ streetfood

Dromen jullie van een origineel en hartverwarmend trouwfeest op een unieke locatie? Met onze Yoder Smoker trailer brengen we BBQ naar een hoger niveau. Denk aan knetterend houtvuur, een heerlijke rookgeur, waanzinnig lekker kwaliteitsvol vlees, traag gegaard en met zorg bereid. Sfeer gegarandeerd!
Is onze imposante Yoder Smoker een maatje te groot? Geen probleem. We laden enkele Big Green Egg BBQ’s op onze foodtrucks of foodbikes en zorgen voor dezelfde unieke smaak op een kleiner formaat. En natuurlijk is er ook nog onze Volkswagen Pick-up met Zuid-Afrikaanse braai.

Bij onze BBQ geen saai buffet met klassieke sla en tomaat. We hebben drie formules samengesteld zodat jullie binnen budget een unieke en onvergetelijke BBQ experience kunnen aanbieden aan jullie gasten. Bij ons zitten jullie goed voor een verfijnde BBQ overgoten met een stevige portie rock ‘n roll!

Burgers & culinaire hot dogs

Van dansen en feesten krijg je honger! Verras jullie gasten met een heerlijke late night snack.

Donut wall: We rijden onze donut wall op een authentieke foodbike jullie trouwfeest binnen en maken de zoetebekken dolgelukkig. Donut van de muur plukken en smullen maar!

Sushi: Onze kraakverse sushi wordt ter plaatse bereid en gesneden. Een heerlijk en verrassende late night snack!

Burgers & frietjes: Wat is er beter dan een lekkere burger met een frietje? Onze handgesneden frietjes bereiden we volgens de regels van de kunst. Ze worden afgewerkt met een lekkere dot zelfgemaakte mayonaise.

Cocktails, mocktails & other drinks

Drank serveren we aan onze stijlvolle en stoere foodbars van staal en hout. We zorgen voor bediening met een glimlach!

Cocktails & Mocktails: We maken klassiekers met een eigenzinnige twist, met of zonder alcohol.

Limonade bar: Fruitwater, home made ice tea, heerlijk fris!

Gin Tonic bar: We selecteren samen met jullie vier heerlijke gin tonics: kwaliteitsvolle gin, aangepaste tonics & botanicals.

Wijn & cava bar: Samen met jullie selecteren we de lekkerste wijnen voor jullie feest. Onze partner Qualivino zorgt voor de beste flessen wijn.

 

We nemen binnen de 24u contact met je op om samen te bespreken hoe we jullie best kunnen helpen om er een onvergetelijk waanzinnig lekker feest van te maken.