Over hoe een charmante Citroen HY en Bretoense pannenkoeken leiden tot een totaalconcept dat staat voor authentieke en unieke food-experiences. 

Home | Het verhaal van Fingerlicking

Het verhaal van fingerlicking

In 2015 werd Jelle verliefd op een charmante Citroën HY Foodtruck, die hij met veel toewijding restaureerde en ombouwde. Onder de naam Mok ‘n Roll tufte hij België rond om Bretoense pannenkoeken en koffie te serveren.

Wanneer Jelle in 2016 zijn partner-in-crime Joris ontmoet, ontstaat er vuurwerk. Joris brengt ervaring en power met zich mee. Samen met chef-kok Patrick bouwen Joris en Jelle een heuse foodtruck-stal uit: een Volkswagen Pick-up, foodbikes en als paradepaardje een echte Amerikaanse Yoder Smoker trailer. 

De boys van Fingerlicking willen meer, ze willen geen gewone cateraar zijn, maar een totaalconcept verzorgen waarbij hartverwarmende, heerlijke, eerlijke en authentieke food-experiences centraal staan. Ze starten workshops & teambuildings om hun kennis en passie te delen met anderen. Er komt een webshop bij met eigen samengestelde kruiden, rubs & marinades en BBQ-gear van topkwaliteit. To be continued…