fbpx

Niets leuker dan ons verhaal met jullie te delen

Je vindt hier een blik achter de schermen van Fingerlicking.
We delen gerechten, verhalen, ervaringen en inspiratie. Enjoy the community!

Nieuw gerecht: witloof met hesp en kaassaus

Nieuw gerecht: witloof met hesp en kaassaus

Wie is er nu niet zot van witloof met hesp in de oven?! Vanaf nu heel eenvoudig online te bestellen. Heb je tijdens de week eens geen goesting om te koken? Dan zwier je met onze supervers ingevroren gerechten zonder enige moeite lekker eten op tafel Vul je vriezer en...

We zijn er terug, eindelijk!

We zijn er terug, eindelijk!

EINDELIJK Trek uw schoonste kleed en/of kostuum aan zoals Martin Heylen want we zijn terug met onze TAKE OUT & DELIVERY Het concept blijft hetzelfde. Ben je druk bezig en heb je daardoor niet altijd de tijd of goesting om lang in de keuken te staan? Geen zorgen,...

De tweede lockdown is sinds vandaag een feit

De tweede lockdown is sinds vandaag een feit

De tweede sluiting voor de horeca is sinds vandaag een feit We hebben al serieuze klappen moeten incasseren maar we geven niet af en geloven in de toekomst. We krijgen veel steun van jullie en dat zorgt ervoor dat we met volle moed blijven verder ploeteren. Het is...

Fingerlicking in lockdown – tot binnenkort

Fingerlicking in lockdown – tot binnenkort

Gezien de evolutie van de cijfers hebben we besloten om onze activiteit met Fingerlicking even on hold te zetten.‘t Is te zeggen… We zitten deze dagen verre van stil we zijn bijzonder hard aan het werk om zo snel mogelijk een nieuw buurtcafé te openen op ‘t Valaar in...

Een nieuw café op ‘t Valaar

Een nieuw café op ‘t Valaar

Café Valaarhof... jaren dé ontmoetingsplaats op Het Valaar met een onwaarschijnlijk bruisend verenigingsleven. De laatste jaren was't helaas niet meer wat het geweest is Maar daar komt binnen een paar weken verandering in! Met een nieuw interieur en een frisse wind...

Nieuw gerecht: farfalle funghi tartufo

Nieuw gerecht: farfalle funghi tartufo

Zin in een lekkere vegetarische pasta? Probeer dan zeker eens deze farfalle funghi tartufo. Vlinderpasta met een saus van boschampignons en truffeltapenade. 🍄 MMmmmm 🤤😀   👨‍🍳 vers ingevroren | vacuüm | inclusief 500gr droge pasta | pasta koken en de saus 20' tot 30'...

Nieuw gerecht: traditionele ossobuco

Nieuw gerecht: traditionele ossobuco

Zin in een echte Italiaanse klassieker? Dan hebben we goed nieuws want we hebben voor jullie een lekkere traditionele ossobuco gemaakt. De kalfsschenkel werd langzaam gegaard in een rijke wijnsaus. Heerlijk! per persoon verpakt | vacuüm | vers ingevroren | 20' tot 30'...

Lekker terug uit vakantie

Lekker terug uit vakantie

Hier zijn we weer... Twee weken geleden vertrokken op vakantie met een relatief gerust gemoed. De eerste Coronastorm goed doorgekomen én terug mooie vooruitzichten met een volle agenda voor de maand augustus. Twee weken genieten in een bos in het zuiden van Frankrijk...

0