fbpx

Niets leuker dan inspiratie en verhalen met jullie te delen

Je vindt hier een blik achter de schermen van Fingerlicking.
We delen gerechten, verhalen, ervaringen en inspiratie. Enjoy the community!

Nieuw gerecht: farfalle funghi tartufo

Nieuw gerecht: farfalle funghi tartufo

Zin in een lekkere vegetarische pasta? Probeer dan zeker eens deze farfalle funghi tartufo. Vlinderpasta met een saus van boschampignons en truffeltapenade. 🍄 MMmmmm 🤤😀   👨‍🍳 vers ingevroren | vacuüm | inclusief 500gr droge pasta | pasta koken en de saus 20' tot 30'...

Nieuw gerecht: traditionele ossobuco

Nieuw gerecht: traditionele ossobuco

Zin in een echte Italiaanse klassieker? Dan hebben we goed nieuws want we hebben voor jullie een lekkere traditionele ossobuco gemaakt. De kalfsschenkel werd langzaam gegaard in een rijke wijnsaus. Heerlijk! per persoon verpakt | vacuüm | vers ingevroren | 20' tot 30'...

Lekker terug uit vakantie

Lekker terug uit vakantie

Hier zijn we weer... Twee weken geleden vertrokken op vakantie met een relatief gerust gemoed. De eerste Coronastorm goed doorgekomen én terug mooie vooruitzichten met een volle agenda voor de maand augustus. Twee weken genieten in een bos in het zuiden van Frankrijk...

Summerbreak t.e.m. 31/07/2020

Summerbreak t.e.m. 31/07/2020

De afgelopen maanden hebben we alles gegeven om in deze uitzonderlijke omstandigheden lekker te blijven koken voor jullie. Tot en met 31 juli leggen we onze activiteiten even stil om te genieten van rust en vakantie. In augustus steken we onze vuren terug aan. Wat...

Pannenkoeken met in Elixir de Spa gestoofde appeltjes

Pannenkoeken met in Elixir de Spa gestoofde appeltjes

Ingrediënten Pannenkoeken (+/- 12 stuks) : 500 ml melk 2 eieren 200 g patisseriebloem 1 vanillestokje 1 zakje vanillesuiker 40 g boter Snuifje zout   Gestoofde appeltjes: Klontje boter 4 appels Donkerbruine suiker Elixir de Spa Bereiding Pannenkoeken Zeef de...

Let’s go for it!

Let’s go for it!

De afgelopen dagen waren enorm turbulent. Met Lucie (3j) en Jack (9m) thuis en Florien die in het UZA niet anders kan doen dan wachten op de storm die op haar afkomt, was het zwaar om te werken i.p.v. thuis te zijn. Het was wikken en wegen om door te gaan of de...

Wat is een kamado BBQ?

Wat is een kamado BBQ?

Een bijzonder BBQ-ei Nog nooit van een kamado BBQ gehoord? Dan heb je een groot eivormig gat in je BBQ-cultuur ☺. De kamado (het bekendste merk is de Big Green Egg) verovert in een snel tempo de BBQ-markt. En niet zonder reden. Een kamado is niet zomaar een BBQ, het...

4 basistechnieken voor de kamado BBQ eenvoudig uitgelegd

4 basistechnieken voor de kamado BBQ eenvoudig uitgelegd

Een kamado BBQ kan (bijna) alles. Dit keramische ei is een stevig wonder met ontzettend veel mogelijkheden. Maar wat kan je nu juist allemaal doen met zo'n kamado? Hieronder vind je 4 basistechnieken eenvoudig uitgelegd.   Direct grillen Direct grillen, dat...

0

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

  • >> Ontdek onze nieuwste gerechten
  • >> Ontvang leuke kortingen en andere acties
  • >> Bijna 1.000 andere mensen schreven al in
  • >> Mails worden zorgvuldig opgesteld en blijven relevant

 

Super, we houden je vanaf nu op de hoogte.

Too many subscribe attempts for this email address.