Niets leuker dan ons verhaal met jullie te delen
Je vindt hier een blik achter de schermen van Fingerlicking.
We delen gerechten, verhalen, ervaringen en inspiratie. Enjoy the community!
Bouw mee aan ons terras met de #terraschallenge
Bijna dag op dag een jaar geleden begon de miserie. Er staat ons na al die maanden nog 1 grote uitdaging te wachten... de herinrichting van het terras. 🌿 In de maand maart lanceren we daarom DE TERRASCHALLENGE 💥. Als we samen vijf uitdagingen goed kunnen doorlopen,...
Eelke zaterdag in januari winterbarbecue take away in Bar Valaar
‘t Is koud en donker, dringend tijd dus voor wat extra gezelligheid in de buurt. De komende weken steken we op zaterdag ons houtvuur aan en koken we voor jullie afhaalgerechten vanop de barbecue in Bar Valaar Spring op zaterdag binnen in Bar Valaar tussen 13u en 19u....
“Zoals á zen er geen tien, hier is ne liter soep omdak á geire zien.”
Er staan koude en donkere weken voor de deur. Om het een tikkeltje gezelliger te maken, lanceren we vandaag de actie: "Zoals á zen er geen tien, hier is ne liter soep omdak á geire zien." Bij iedere bestelling in de maand november en december, krijg je gratis 1l...
Nieuw gerecht: witloof met hesp en kaassaus
Wie is er nu niet zot van witloof met hesp in de oven?! Vanaf nu heel eenvoudig online te bestellen. Heb je tijdens de week eens geen goesting om te koken? Dan zwier je met onze supervers ingevroren gerechten zonder enige moeite lekker eten op tafel Vul je vriezer en...
We zijn er terug, eindelijk!
EINDELIJK Trek uw schoonste kleed en/of kostuum aan zoals Martin Heylen want we zijn terug met onze TAKE OUT & DELIVERY Het concept blijft hetzelfde. Ben je druk bezig en heb je daardoor niet altijd de tijd of goesting om lang in de keuken te staan? Geen zorgen,...
De tweede lockdown is sinds vandaag een feit
De tweede sluiting voor de horeca is sinds vandaag een feit We hebben al serieuze klappen moeten incasseren maar we geven niet af en geloven in de toekomst. We krijgen veel steun van jullie en dat zorgt ervoor dat we met volle moed blijven verder ploeteren. Het is...
Fingerlicking in lockdown – tot binnenkort
Gezien de evolutie van de cijfers hebben we besloten om onze activiteit met Fingerlicking even on hold te zetten.‘t Is te zeggen… We zitten deze dagen verre van stil we zijn bijzonder hard aan het werk om zo snel mogelijk een nieuw buurtcafé te openen op ‘t Valaar in...
Een nieuw café op ‘t Valaar
Café Valaarhof... jaren dé ontmoetingsplaats op Het Valaar met een onwaarschijnlijk bruisend verenigingsleven. De laatste jaren was't helaas niet meer wat het geweest is Maar daar komt binnen een paar weken verandering in! Met een nieuw interieur en een frisse wind...
Nieuw gerecht: farfalle funghi tartufo
Zin in een lekkere vegetarische pasta? Probeer dan zeker eens deze farfalle funghi tartufo. Vlinderpasta met een saus van boschampignons en truffeltapenade. 🍄 MMmmmm 🤤😀 👨🍳 vers ingevroren | vacuüm | inclusief 500gr droge pasta | pasta koken en de saus 20' tot 30'...
Bar Brul (Borgerhout) nieuwe locatie voor take-out
Vanaf volgende week kunnen jullie elke woensdag tussen 15u en 17u weer terecht bij de vrienden van Bar Brul om je bestelling af te halen. Ideaal te combineren met een lekker fris pintje 🍻 Alle mogelijkheden voor take-out & delivery op een rij: (laatste update...
Hét feest van 2022 wil je toch niet missen?
We zijn positieve ingesteld en plannen daarom nu al graag een groot feest op een nog te bepalen toplocatie met alle #heldenvanfingerlicking! Momenteel mikken we op 12 maart 2022. Wanneer de veiligheidsmaatregelen het toelaten gaat het feest sneller door. Via deze weg...
Nieuw gerecht: traditionele ossobuco
Zin in een echte Italiaanse klassieker? Dan hebben we goed nieuws want we hebben voor jullie een lekkere traditionele ossobuco gemaakt. De kalfsschenkel werd langzaam gegaard in een rijke wijnsaus. Heerlijk! per persoon verpakt | vacuüm | vers ingevroren | 20' tot 30'...