fbpx
Selecteer een pagina

De Missie van Fingerlicking

De wereld evolueert en we leven aan een énorm snel tempo. Af en toe eens op pauze drukken doet deugd. Daarbij helpen we graag. We willen mensen samenbrengen rond heerlijk, eerlijk & authentiek eten. Met kwaliteitsvolle producten van bij ons. Terug naar de natuur, back to basics. Weg van computer, tablet of smartphone in verbinding met elkaar. Samen een gezellige tijd beleven mét fingerlicking streetfood.

Home | Missie van ‘FINGERLICKING’

Mensen samenbrengen rond heerlijk, eerlijk & authentiek eten

Centraal staat onze liefde voor waanzinnig lekker eten. Deze passie dragen we uit, altijd en overal.

Terug naar de natuur, back to basics

Terug voeling en contact met de natuur, back to the roots, daar gaan we voor. Weg van alle schermen en genieten van een unieke beleving in verbinding met elkaar.  

Kwaliteitsvolle & duurzame producten

Wij gaan voluit voor kwaliteitsvolle, duurzame producten boordevol smaak in combinatie met een unieke sfeervolle beleving. Wij geloven in minder, maar kwaliteitsvol en verantwoord vlees. Ook het materiaal dat we gebruiken, verkopen of verhuren wordt zorgvuldig uitgekozen zodat we het milieu minimaal belasten. 

net even anders

Wij zien het soms groots, maar we letten ook op details. Want die maken een wereld van verschil. We kiezen voor origineel en creatief, in alles wat we doen.

We nemen binnen de 24u contact met je op om samen te bespreken hoe we jullie kunnen helpen om er een onvergetelijk waanzinnig lekker feest van te maken.

0