fbpx
Selecteer een pagina

Let’s go for it!

Geschreven door eFlavours

18 maart 2020

De afgelopen dagen waren enorm turbulent. Met Lucie (3j) en Jack (9m) thuis en

Florien die in het UZA niet anders kan doen dan wachten op de storm die op haar afkomt, was het zwaar om te werken i.p.v. thuis te zijn. Het was wikken en wegen om door te gaan of de handdoek in de ring te gooien.
 
Maar…
 
met de uitzonderlijke hulp van oa Anke en Dennis (die in onze bubbel een heel warm nestje in de aanbieding hebben voor de kindjes) en door jullie enorm positieve reacties…
 
hebben we besloten om er vol tegenaan te gaan!
 
Onze missie is om jullie zoveel mogelijk verplaatsingen naar de winkel te besparen. Zo willen we ons steentje bijdragen in de gezamenlijke strijd tegen Corona.
 
We werken met vers ingevroren gerechten die je eenvoudig kan opwarmen of tot 3 maanden in de vriezer kan bewaren.
 
In ons aanbod zoeken we het juiste evenwicht tussen:
* jullie aan een zo gunstig mogelijk prijs een lekkere maaltijd te bezorgen
* de toekomst van Fingerlicking te redden
 
Het is een grote uitdaging maar we blijven positief en geloven erin dat het ons samen gaat lukken! De vele reacties en de hulp die we krijgen, geven ons de moed om door te gaan.
 
Voor ons zijn de vele verplaatsingen om het eten te leveren de grootste uitdaging.
Hieronder vind je allemaal praktische info over hoe we het willen aanpakken.
 
Om de prijs per maaltijd te drukken, kiezen we ervoor om GEEN kosten aan te rekenen om het eten te leveren. We willen wel uitdrukkelijk vragen om jullie gezond verstand te gebruiken bij de bestellingen.
 
Onze vestiging is in Wilrijk, het is voor ons geen probleem om een verdere verplaatsing te doen maar probeer in de mate van het mogelijke bestellingen te groeperen met mensen uit de buurt.
Hieronder meer informatie over hoe we dit willen organiseren.
 
PRAKTISCHE INFO:
 
Hoe krijgen we de maaltijden bij je thuis?
 
DELIVERY: elke maandag en vrijdag organiseren we een klassieke delivery. Je doet online je bestelling en wij leveren afhankelijk van de drukte op een van deze twee dagen. We sturen je een bericht op de dag dat je bestelling geleverd wordt met een richtuur.
TAKE OUT: elke woensdag organiseren we een TAKE OUT in Wilrijk (Dynamicalaan 14) tussen 14u en 16u30. We starten vanaf volgende week.
We zorgen ervoor dat we op straat duidelijk zichtbaar zijn.
 
BUURTDELIVERY: probeer je buren (zeker de ouderen) ook te helpen. Je kan je registreren met je straat door een mailtje te sturen naar jelle@fingerlicking.be. Wanneer we je mailtje bekeken hebben, voegen we in onze bestelprocedure je straatnaam toe. Jullie en de buren kunnen vanaf dan svia de site bestellen en bij de verzendopties kiezen voor: “Gratis buurtdelivery: [STRAATNAAM]”. We spreken onderling een moment af waarop we dan door de straat rijden. We stoppen bij elke huisnummer die een bestelling heeft geplaatst. Spreek dus je buren aan (natuurlijk via WhatsApp , mail, telefoon.. 😄) en vraag of ze interesse hebben, zo besparen we ook extra ritten. Belangrijk, we doen geen extra verkoop als we op locatie zijn. We leveren enkel orders die via de site lopen. Zo vermijden we contact met geld, loopt alles vlotter en houden we de situatie veiliger voor iedereen.
 
Hoe verpakken we de gerechten?
We verpakken onze diepgevroren verse gerechten per 2 maaltijden. We verpakken niet per enkele maaltijd om de kosten te drukken en extra afval te vermijden. Als je 1 maaltijd eet kan je de tweede bevroren maaltijd verder bewaren in de vriezer of je kan de tweede maaltijd bewaren in de koelkast.
 
Wat kost een maaltijd?
Je betaalt per maaltijd € 6 tot € 12,50. Soep verkopen we vanaf € 4 per liter.
 
Hoe bestellen?
Surf naar www.fingerlicking.be en kies je gerechten. Betalen doe je online of via overschrijving.
 
Bij vragen best een sms, WhatsApp (0472 91 99 89) of mailtje naar jelle@fingerlicking.be.
Zorg goed voor jezelf en elkaar. Samen maken we er het beste van! 😍

 

 

Meer nieuws

0 reacties

0