fbpx

Nieuw gerecht: farfalle funghi tartufo

Farfalle funghi tartufo

Geschreven door Jelle

πŸ’ Florien / πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ Lucie 3j & Jack 1j / πŸ’Ό founder fingerlicking.be

25 augustus 2020

Zin in een lekkere vegetarische pasta? Probeer dan zeker eens deze farfalle funghi tartufo. Vlinderpasta met een saus van boschampignons en truffeltapenade. πŸ„ MMmmmm πŸ€€πŸ˜€
Β 
πŸ‘¨β€πŸ³ vers ingevroren | vacuΓΌm | inclusief 500gr droge pasta | pasta koken en de saus 20′ tot 30′ in heet water opwarmen en je maaltijd is klaar. Gemakkelijk, lekker en supervers! 🌱
Β 
Uithalen of aan huis geleverd πŸ™‹β€β™‚οΈ

Meer nieuws

We zijn er terug, eindelijk!

We zijn er terug, eindelijk!

EINDELIJK Trek uw schoonste kleed en/of kostuum aan zoals Martin Heylen want we zijn terug met onze TAKE OUT &...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0